Skip to main content

Veelgestelde vragen

Bij Dutch Rent willen we dat het huren van een Personenbus, motorfiets of sloep gemakkelijk en vertrouwd is, ongeacht waar je naartoe gaat of wat je van plan bent. Of je nu met je familie naar Zuid-Frankrijk rijdt, een sloep huurt om te ontspannen op het water, of een motorfiets huurt voor je avontuur in Scandinavië, bij ons vind je wat je nodig hebt.

We hebben op deze pagina antwoord gegeven op alle veelgestelde vragen om je te helpen bij het maken van een weloverwogen keuze. Als je vraag hier niet tussen staat, neem dan gerust contact met ons op en we helpen je graag verder.

Moet ik Borg betalen?

Ja, de borgsom bestaat uit de geschatte huursom + €450,00.

Wat is het eigen risico?

Bij Dutch Rent hanteren we een eigen risico per schadegeval. Dit eigen risico geldt bij schade aan de huurauto, zoals deuken en krassen, of in geval van diefstal. Als de schade lager is dan het eigen risico, betaal je alleen de schadekosten. Als de schade verhaalbaar is op een bekende tegenpartij, betaal je uiteraard niets.

Helaas is het niet mogelijk om het eigen risico volledig af te kopen

Wat Betekent Kilometervrij?

Bij Dutch Rent bieden wij onze klanten graag flexibiliteit en daarom bieden wij kilometer vrij aan voor al onze voertuigen die langer dan 7 dagen worden gehuurd. Dit betekent dat je onbeperkt kilometers kunt rijden zonder extra kosten. Onze fair use policy garandeert dat je in de meeste gevallen ook daadwerkelijk onbeperkt kilometers kunt rijden. Ga je op een lange road trip en wil je je geen zorgen maken over de kilometerstand? Huur dan bij Dutch Rent en geniet van onbeperkte vrijheid op de weg.